hang out! with ina??!

Assalamualaikum.

Haa sgt penat bila kita kena menunggu.
Harini aku aina and bigbig tunggu walin and ina buat medical check up. Dari pukul 11 sampai kul 230 kami kat klinik jelapang tu. Haa. Dahla tkde cafe. Kebuluran dibuatnya.

After that, we go to bsn utk byr yuran and ina nk keluarkan duit. Kena tunggu lagi :'( sian bigbig. Ngntuk. Huhu. Kena drive bwak kami. Thank you yayanngg. I takde lesen. So tkbole nk drive. Ina walin aina boleh drive tak nsk suruh. Huhu.

Lepastu kami pergi jj kinta city utk mkn dan di samping bwak ina jln2. First time hang out dgn ina!!! Hu. Sebelum ina maduk um dpt lah merasa keluar dgn ina :-) goodluck U olld. Pray for me and dont forget me ;-)