Old post

Assalamualaikum ,

Bila gambar terok rasa hina sangat diri ini. Lebih lahi gambar lama kat fb. Sangat keanak anakan >< actually nak cari gambar me with him, scroll scroll gambar lama semua mcm, wadaffff. Is that me?? Hm yes it is!
Kuwus sungguh dia dulu. Dia yg dulu bukanlah yg sekarang =___= kurus dan nampak sgt jambu gitu. Eissh, im wondering... Is that him?? Yes of course! Wuttttttttttttttt kahkah
How can i fall in love with him......hmmmmm lets thinking hahahahahaha


Posted via Blogaway

Le photos.

Cymera apps

Guys. He is soo cute. Meow haha..sorry bigbig. Me so bored. I took ur picture and i put some sticker and ure so adorable just like the kittens .. Haha love youu


Posted via Blogaway

Married???!!!

Please be mine forever TT

Assalamualaikum

Mimpi teruk gila pagi tadi.
Teka lah mimpi ape....hoho
Mimpi best tapi tak best sebab aku mimpi aku kawin, tapi kawin dgn org lain ! Homaiiii imagine.... Aku ingat lagi baju pengantin colour hijau dgn kuning. Tuu aku shantek berbaju pengantin TT tapi kawin dgn org lain. Laki tu kurus tp aku tak nampak muka nampak badan je. Wuwuu

Kesian bigbig awek kawin dgn org lain. Mesti sedih kan. Haha. Time atas pelamin yg tak mcm pelamin tu aku dah rasa tu mimpi. Banyak kali aku tampar muke aku suh bangun tapi tak sedar pun still atas kerusi tu. Huwaaaaaaaa.

And akhirnya, bila aku sedar aku atas katil bukan bersama 'suami' aku tu. Fuhhhhh. Sedih sedih. Selamat mimpi. Thanks God hanya mimpii T^T


Posted via Blogaway