new year 2013

assalamualaykum

HAPPY NEW YEAR, 2013. Alhamdulillah, aku masih lagi diberi peluang berada di muka bumi ini. semoga semua nya akan baik2 shj 2013 nii. Amiinn! perkara pertama yg akan dilakukan pada thn baru ialah berangkat ke plkn. haha. kem sentosa chenderiang tapah is waiting for me. semoga baik2 je kat sana. huhu. Amiin.. barang2 sume dah pack :D ade satu lagi barang wajib yg belum beli..hmmmm -..- benda penting tu. haishh. sgt mengantuk skrg penat pusing2 cari barang, yaloh..first time nak tinggalkan rumah dalam tempoh yang lama :( usually 2-3 weeks jewwwww paling lama, tu pun stay dengan cousins. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sebelum pergi plkn, aku dah risau mcm2. fon hilang pun aku terfikir, so, aku tukar fon dgn big2. hee. fon dia hilang takpe :P hahhaha. harap2lah tak hilang ye. Amiinn.. panggilan pertama biasa nya budak2 baik kan? haha tapi mane kita tau hati orang tu mcm mane ye idok? kann..

before meninggalkan rumh dlm jangka masa yg tak berapa nak lama, maka asyik keluar jelah aku dgn si big2. last sunday pergi kenduri irah dgn abg hafiz. hew.. shy shy, baju aku je kuning yang lain sume hijau.


*gonna bring this to plkn