we looked soo kawaii

assalamualaykum :)

sangat mengantuk tapi masih gagah nak update. huk2. takboleh nak tidur awaii pungg wlpn mata sudah pedih dan mengantuk -_- hmm so online sebab kalau online sampai dah tak sedar dah pukul 1 2 pagi. haa dasyat ilmu internet ni. ishh3.

harini keluar lepak lagi dgn big2, angah dgn mama pun bising asyik keluar je :3 sorry la mama nnt mggu depan ila nak masuk plkn douhh :/ sedaihh. hihihi nanti duk terperap je dlm hutan nun, sian sian. sangat risau. agak2 nye cemane lahh aku kat sane nnti :/ In Shaa Allah, baik2 je nnt ^^ hmmm

tadi tengok wayang cerita the hobbit. seronok dan sangat lama 3 jam. haihh. lepas beli tiket the hobbit pegi jalan2 window shopping, takboleh shopping sebab big2 selalu sgt shopping mengalahkan aku haish. nnti dia pergi kl shopping lagi la tu, bukan boleh caye. huhh. before sampai jj pegi jpj bayar saman :3 sian big2 kena saman rm70 sbb tkde sticker p kat motor aku. hee sorry ye :( bayar saman p then nak kena bayar saman plat motor dye pulak sebab 'fancy plat' haha. tuulaaaaa, tukaq lagii fancy fancy last2 kena saman :/ tapi  yg tk tahan nya lepas bayar saman mula lah dia tak puas hati duk merungut sembang pasal politik pulak. rimas pulak :P hahahaha

lepas habis wayang pukul 6 pergi snap gambar dalam kotak. haha kotak gambar yg kena bayar rm12 ade offer kate nye. tapi geram betul dgn kotak tu tulisan cina mana lah aku faham nak tekan2 edit2 gambar tu! grr ceh last2 aku dgn big2 main tekan2 je. keluar lah jugak akhirnya. hasilnya gambar kami macam...

black clothin Korean Couple T-shirt

faham kan maksud gambar2 di atas? hahaha macam org korea! memang gambar edit gila comel. bulu mata lentik! mata bulat besar! muke putih!!! hahahahahaha fake fake..takde natural beauty dah big2 cakap. keh3. tapi kalau tak cuba kotak tu taktau kan, so lepas ni tgkap jela gambar gune fon masing2. haha