jumpa jia!

assalamualaykum

setelah 1 thn lebih tak ketemua jia maka harini ketemua jua kami. hoohoohhhooo!! memandangkan jia berada di rumh nya di ipoh maka dia pun ajak kami hang out. di mna lagi, jusco bercham ler. itu antara shopping complex terhampir, nka pergi aeon station 18 jauh sgt lahh :/ takpe2 nnti korg dah ada lesen kita lepak jauh2. hew :) dgn walin ieka syera ayong sekali sebab today diorg takde :( masing2 ada hal masing2. so yg lepaking today just aku aina jia and kila + big2 and padeyl :P huhu.

aktvt kami just main boling and makan. tak tengok wyg pun, kata mereka bosan. haha. igtkan nak tengok cerita jackie chan, cadangan syakk..akhirnya ke boling jua kami :P okay okay jugak, at least aku dpt 3rd place stelah big2 membantu aku!! hahahahahahaha. okay thnks.

curi2 snap ni. kedai ni tk bg amik gmbr kt kedai nye


muke aku yg paling poyo. hahahaha