update...

assalamualaykum

cuba kita renungkan sejenak.....ayat yang aku hafal time oral bm. tapi tak buat pun oral. aku tktau lah cikgu rahman bagi markah ape nanti. bukan taknak buat oral just cikgu rahman tk panggil pun. so aku pun taklah memanggilkan diri untuk buat oral. ngaaaa

tadi teman mama pergi ruma kawan dia, anak kawan dia nak tunang. seronok nya dah nak kahwin :) abanggg jomla kita kawin. jomla jomla jomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
hm tadi ajak mama g tesco mama taknaaaaaakk :( baru nak beli something. girl's stuff okay. ark ark

then tadi aina msg dia cakap nak dtg. tapi suddenly dia cakap abg dia takboleh hntar puler, its okay aina. hari hujan nak pergi ruma ina pun takbole. hew. aina duk jauhh..kat chepor. so susah kalau kitorg nak gerak peg mane ptang2 nii. takpe tggu la aina dah ade lesen kereta. senangla dia dtg sini nanti ~ wuu

big2 peg main futsal skrg ni. baguslaa exercise. huhu mude2 kena sihat kan..i hope dia akan kekal tak smoking. suka laki yg tk smoking, lagipun kalau smoking habis bau baju seluar sume berbau. heish. bahaya pun kan smoking ni. bahaya untuk kesihatan! letak jari di mulut, geleng2 kepala cakap tknak! hahaha

p/s: title entry mesti update. sorry takde idea nak letak ape