update

assalamualaykum

maharaja lawak now! tapi kau tk tengok pun. tak menarik hati. i dont know why. lagipun astro ade repeat. so dont worry if u're not watching today. right?... kay then harini aku tidur je. pagi lepas subuh tertidur lepas jemur kain, then time zohor tertidur lagi, time asr pun teridur. dahsyat. nampak sgt aku takde kerja kat ruma nii yang nak dibuat. haish. actually ada tapi takda semngat nak buat. hahaha

hari ni tengok cite awkward. dan aku mcm tk faham sebab dia episod yg depan2.faham kan episod yang depan2? haha. tak kisah lah aku bukan nya mcm big2 taksub tengok adamhawa. seriously, bosan nye lah aku kat ruma ni. ayong ajak kuar duit takda pulak. ayong pandai pulak dia cakap "alah, kita keluar takyah pakai duit" senang je ehh. tau lah dia ada duit. takkan aku lapar nak mengemis kat dia pulak. anak orang ni. siku jugak karang. hahaha.

harini dah 3 kali makan. usually 2 kali or sekali je, tu pun ciput, harini dah macam dinosour. doa dah baca, nampak sangat cacing dlm perut ni -.-' i hate it. cacing pita parasit. they absorb all of our nutrients. cehh