Dogs

assalamualaykum

tadi ade viva putih yang memecut laju sedangkan ayong bawak motor slow je sebab ada anjing tengah jalan. si viva tu tah aku pun tktau dia nampak tak dia langgar anjing tu,ayong awal2 dah stop motor pejam mata. suddenly aku dengar 'boom!' dalam hati aku dah terbayang anjing tu penyek berlumuran darah :( aku bukak mata anjing tu menggelupur tepi jalan, tp masih hidup, dia terus lari masuk uma. sian duhh anjing tu, viva tu pesal tah matngok sangat ha! grr.

semalam pulak time klua dengan big2, tengah round2 taman ape tah, then ada kambing warne putih kne kejar dengan 3 ekor anjing! aku meraung2 kat blakang big2 "ehh sian kambing tu :(" big2 pusing then nampak ade lagi 3 ekor kambing tengah tunggu kawan diorg yg kne kejar anjing tu, kambing tu selamat :') then big2 halau shuh2 kat anjing2 tu walaupun aku tau dia pun sebenarnya takut. hoho!

ehhh, abg hasan reply message kat fb :) k update entry lain. lol