such a bore




assalamualaikum 

my sister brother and mom are watching football. Malaysia vs Indonesia. yah, tk berminat nak tengok. not in the mood :( hmmphh. haih 

baru lepas baca novel, novel yang dah setahun aku pinjam dari sepupu aku, "does my head look big in this?" -,- sorry nini. terlalu lama aku pinjam. ni pun baru chapter 40/45. tak salah aku tadi, lupe. i have short memory, so i cant remember well. hmphhhh

yah rm100 dah dapat, Terima Kasih Kerajaan :) but, my mom have take it ^^' oke baru nak guna actually. hahaha. takpe lah, takde duit terpaksa lah mintak kat parents. TERPAKSA . heish , dah la bulan 12 ni ade gathering with my old schoolmates. nak kerja jangan nak mimpi lah. nak nak parents bagi. hee

hergh today is such a bore

Tumblr_lfw3w7cwjb1qgtfvwo1_500_large


harap esok punye jamuan kelas tak sebosan yang di bayang kan. haha 
ok papai. 

yepp :')