oh really

assalamualaikum 

school holiday is approaching! yeameyh :P nak stay KL nak having fun with nini :( tp SPM lah pulak next year, so haruslah menghadiri kelas TUSYEN. ye kawan kawan TUSYEN :) yah, tp tusyen nye tak jumpe lagi. ngaaa.

ghahah, yeah actually tengah penat gelak ni lepas stalk seseorang ni. yeah, he looks cute. thats all. he is cute. ok ryte? he is cute! fine.

375233_304104639618549_153912487971099_1207154_1197969210_n_large

haish. hari ni sekolah sedikit menghiburkan sebab ade hari terbuka by tah laa. tapi si kawan saya ni ain aina dapat sijil daerah sebab join pertandingan sekian2 ni. aina sebagai wartawan la konon, dan ain sebagai pembaca berita. sedikit terkilan sebab tak sempat tengok ain baca berita tadi :( btw sekolah lain pun ade lah join tadi. lepas tu ada seorang mamat yang tinggi + kacak membuatkan aku dan azlina sedikit tergamam :P hahah, ok fine.

36249_1666946127754_1660346499_1510578_6319390_n_large