Gambar Paling Sengal

assalamualaikum 

yeahh , today i am going to join a contest by: Aida (click for terms & condition here dear)


haha, rasa macam kekok pun ade nak kena join contest nii. haha. yalah kena tayang muka sengal, yeah korang tahu lah kan muka sengal cemane. tapi bukan selalu kan tunjuk kan kat semua orang, asyik show muka cantik je nak jugak sekali sekala orang nak tengok our real face. yeahh, so tak payah cover! hahaha

korang nak tengok ke? herghh...










tu diaaaaaaaaaaaaa !!!
this picture was taken when I was 15. lepas habis PMR, so ade aktiviti kat sekolah yang memboleh kan kitorang lepak sesuka hati camni :P kesengalan kat atas tuh sebab diorang suh aku jadi ala ala model tak berbayar! dah dah, enough jangan usha lame lame. rosak mata nanti . hee
di sini saya tak berharap nak menang, tapi saya nak menang! ok papai :)

anda juga yang harus turut serta: