let's answer the question

assalamualaikum

do you know what is i'm going to do now?
.
.
.


1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

pergrrh, syakila & aina have dragged me to answer all this question :P
question by: syakila

1.pernah tak ade kawan yang lemah lembut,sopan dan berbudi bahasa?
lembut lembut jugak tapi bahasa kadang2 kalau dah emosi, beza dengan sikap lemah lembutnya :P

2.kalau anda bosan bosan,anda buat ape selain berblogging,facebooking,youtubing and termenun
hmmm..spend time with my lovely bed 

3.kalau you ade banyak duit,you nak gune untuk ape?
insyaAllah, nak pergi Macca dulu!

4,ada buku 'I didn't see it coming' ? nk pinjam
buku apa itu? saya tak suka baca buku lah kila

5.you suke tak kemas rumah.kenape?
kemas bila ada mood mengemas, kadang2 tu sebab rimas tengok rumah berterabur kan :P
6.macamana nk jadi seorang yg rajin?
sendiri punya usaha :)

7.hey!how are you?
selama ni pernah kau tanya aku sihat tak? 

8.prefer mane,blogging,youtubing,facebooking,myspacing,tiduring?KENAPA??
i prefer tiduring :>

9.ehemm,you,tinggi berape?
169 kot, tah kau yang ukur haritu kan?

10.when you that someone hate you,what would you do?
i can't answer this question!

11.how to find a really good friend when one of your good friend left you?
tak payah cari best friend dah, cari suami terus! yeayh!

question by: aina 

1.name gedik gedik korang ape?
gedik? puteri dyla :j

2.anak  ade bpe? 
tah uncountable :')

3.suami/isteri ade bape?
saya sayang syahir sebagai future husband saya! 

4.ape pggilan korang ngn partner korang?weee~
byyyyyy :P 

5.saiz kasut biasenye bape?
kasut sekolah 4. kasut jalan tak reti nak tengok. nape nak beli kan ke? tolong beli kasut sekolah aku, sebab dah koyak rabak :(

6.korang study/tinggal mane?
kat Ipoh, negeri kelahiran ku ^^

7.paling tak suke perangai boy/girl camane?
boy kalau diorang tu bajet kacak tapi kenyataan nye? girl kalau diorang tu ade muka cun comel cantik tapi bahasa? Astaghfirullah !

8.suke tak johan as'ari.nape eh?hensem+style kan?heeee
johan as'ari yang mane? =.='

9.kenape budak budak skg terlalu trendy?iPad lah,bb lah,DSLR lah
sebab diorang hengat stuff yang macam tu boleh buat orang lain pandang tinggi kat diorang. MAYBE....?

10.suke kasut heel bpe inci?
tak reti pakai high heel -.-'

11.cita-cita i suri rumah,u alls plak?hahaha
dah decide nak jadi LAWYER! insyaAllah. Aminn! 

oke done! giliran aku pulak tanya korang! :D

1. ape nama ayah punya atuk? haa
2. ape nama kucing jiran korang? comel? Jantan or betina?
3. ape nama jiran korang belah kiri?
4. korang kenal tak jiran korang punya sepupu? apa nama sepupu dia?
5. jiran korang pakai kereta jenama apa? kereta ayah korang pulak kereta ape? mana lagi murah?
6. selalu shopping barang raya kat mana? bapa ratus habis selalunya?
7. suka pakai beg yang macam mana?
8. kalau korang pengawas sekolah, macam mana nak bagi diorang tu respect kat korang?
9. sayang mak kan? selalu tolong mak cuci pinggan tak kalau pingan dalam sinki tu bertimbun? 
10. soalan dah nak habis ni. soalan ape lagi nak tanya?
11. dah ready nak menghadap hari kematian?

tolong jawabkan wahai:

-->ada blog ni tag soalan kat aku, tapi bila nak bukak tak boleh :( sedih bangat neh. sobs sobs