EIDulFITRI!

assalamualaikum wbt :) waahh , blog dah baruu^^ ngaaahaha. bagusbagus. maju dah skrg :p 

oke, masuk harinii dah 8 Syawal kan. okeh raya tahun ni mmg have fun gempakk :D memang sangat Happy HMY's family :) yuhuu. HMY? Haji Mohd Yusoff's family. lepas arwah atuk pergi kitorg takmau lah family yang lain pun pecah belah camtu je so kitoranng ade buat satu group HMY. huhu. idea from kak mimi and the others


Selasa, 30 Ogos, 1 Syawal 1432

hari Raya pertama memang happyy, Hari Raya, Tahlil dgn Birthday Party. heee. memang byk makanan, pastu ade dapat hadiah dan berGambar! memang gila lensa betool. huhu. okeh, after 2-3 days rumah memang empty, yang paling lama stay family afini :D huhu.well.














Sabtu, 3 September, 5 Syawal 1432

hari tersebut ada Open House di rumah Syakilaa. huhu. sempat jugakla pergi rumah iskandar tapi kecewa dia takde :( haha. lepastu pergi uma Salman nk pergi together, alang2 dah dtg berya lah kaan :D huhu. after that pergi rumah Syakila.hee, plan ingatkan nk pergi uma big big tapi dia ada event lain =.=' sedikit hampa. tapi tidak mengapaaaa laah sebabb .... hehe. 

Ahad, 4 september, 6 syawal 1432

yeah, hari ahad ni memang aku takde ape2 event,semua orang sebok pergi beraya aku pulak MALAS. haha. yelah, takde member nk konvoi reramai pergi jelajahh. heee. tapi tidak kisahlaa, sebab....big big ajak pergi mandi Chepor! dgn family diaa :D hee. memang tak dapat nak tolak lah sebab takde event pun nak buat, IKOTLAH ! heee. 



*my pail. aku taktau pun suruh bawak yg kecik aku bawak yg besar! :p