hati2 ber-shopping raya!

assalamualaikumm

ngehaa. oke lagi 2 hari je lagi nak raya kan kan. oke so, ramai orang pergi shopping lah kan. ramai laaa, ramai wehh. hahaha. oke tadi pun aku baru je teman big big beli brg. ngee. neh, mcm2 budak sekolah aku jumpa tadi mira lysa nuzul khai haikal, hahaha. paling kelakar bila aku pandang patung ni pakai beg mcm nuzul, aku toleh je ke depan terus muka nuzul terpampang! hahaha. mcm hape je. aku tak beli pape pun sebab dah beli daah, lgpun takde duit dah =.= hish2. nasib baikla tadi balik awal kalau tak sure basah hari hujaan. ngeh.

oke di sini saya ade berita sgt sedih, yela kakak aku yg lagi sorang ni kena ragut.ngaaa. aku baru dapat tau tadi, kena ragutnya semalam kat KL, biaselah Kuala Lumpur. yang paling hiba bila orang keliling tak tolong kakak aku yang kena ragut ni, walhal orang ramai, mcm ape lah rakyat Malaysia, sembang 1 Malaysia =.= tapi kalau aku ade kat tempat kejadian pun aku pun mcm shock,tetiba kan.ngaaa



hek. korang tau kenapa aku comment mcm tu. hehe. kakak aku call and my mom tanye la, nak bgtau babah ke? dia ckp tak payah la, well you know my daddy memang garang. habis duit IC lesen sumea hilang, fone je tak sebab dia letak dlm poket seluar. so, hati2 lah eh korang pergi shopping2 raya tu, yela peragut  hati nya dah gelap, bulan2 puasa ni pun ade niat lagi nak meragut, hish