HAH!

assalamualaikum

seperi biasa aku taktau cemane nak start kan entry. haiihh. korang nak tau tak lagu ape aku sedang dgar skrg? hahaa. dangdut wehh, memori daun pisang DJ ckp. huahua. bukan slalu dngar pun. alaahai.

sepertimana yang korang lihat pada blog aku sekarang memang sangat suci, sebab ape suci, sebab putihh. hee. semua orang nk blog comel cute whatever. ngaaa. tgok mcm blog syakila ni simple and nice *psst:she is not a popular blogger, she's just my friend:D

haha. lame tak online, selalu online keypad smooth je, tapi skrg ni keypad ketat, huruf C pun hampir nk barai. ngahah. battery fone pun dah kong nii -..- malas gila nak caj. kalau caj pun sape kisah? tapi, kalau tetiba ade emergency call ke kan. sape tahu? :p