New apps

Assalamualaikum
Haaa byk apps dah skrg. Senang je install terus dari playstore. Mcm blog away nihaa. Tak payah aku nak bukak laptop netbuk pc nak update blog. Haha  cepat sikit kan. Ni tiap kali nak update je hilang idea. Puih. Mcm penulis pulak. Tuih puih .

Aku tengok uma yg mula guna dulu tp mcm oh okay fine je then aku dah stay kat rumah melangut tak buat ape mmg sume benda nak explore. Mula mula tadi install blogger yang lambang kaler oren, tp tah kenapa aku tak reti nak guan, uninstall balik. Then install yang lain, tah ape ke nama nya. Better sikit, fuhh

Hm k ah dah pening panassss k bye :*


Posted via Blogaway