Luah

Assalamualaikum

Meluahkan perasaan. Semua org ade perasan yang nak diluahkan. Yelah , penat jugak kalau dok pendam je.. We need someone to tell them about our feeling. Tapi yg jd masalah nya kat sini bila org luah perasaan tak kena tempat. Meluat pun ade kekadang. Haih

Lebih lebih lagi bila ade org luah perasaan lehih lehih kat twitter facebook sume. Kalau sikit tu boleh tahan lagi nii duk syok sorang2. Lagi tak tahan kalau duk berjiwang 24/7 nii. Nak luah tuu boleh tapi fikir lau. Tak sume org kenal kau, and kau ingat kalau duk luah kan fb twitter sume ade org kisah? Mungkin ade tapi tak semua. Pleaseeeee ahh rimas

Tak boleh blah lagi yg couple2 duk bercinta komen panggi syg bagai.. Tak segan ke aigooo awook tu dah la tak kahwin. Nak tunjuk sgt kat org dah kenapaaaaaaaaaaaaaaaa ahh stressssss


Posted via Blogaway