creating a new blog

assalamulaikum

okay, today assignment is.......

sir umar:"saya nak awak semua buat blog"

bukan nak berlagak cumaaa....

 sir, buat blog? buat blog sir? saya form 2 dah ade blog sir. sirr. sir nak ajar kami ape ni? ohhmaiiii -.- okay. tanpa membantah aku pun buat blog tapi im using my own blog. blog lama sudahlah. tapi kalau sir suruh submit mati aku. habis semua post aku sir baca. argh. abaikan, sir suruh hantar submit jelah. kurkurr.

sir umar:"okay awak masukkan ni ni..nii niniininini"

then, aku berlari ke syaqib: "kau buat blog baru ke?"

syaqib:"aah"

aku:"sir kena submit ke?"

sir:" no need"

okay good, so takpayah. bye.

p/s: sir yang suruh post something. thats why lah im post something today.

soo.. TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA