she is married! :)

assalamualaikum :)

okay i have no idea what im gonna to update. borange

ha, btw betol lah ape yg ayong bgtau aku, aten dah dh kahwin! wow! so surprising me!
firstly, aku macam 'heh yeye je ayong ni, khabar angin je sume tu' haha. bukan tknak caya, sbb macam tak caya jee.
then, tadi peg rumah laian hantar projek rc dia, terbukak cite pasai aten. rumah dia dekat je dgn rumah aten, so maybe dia lebih tahu pasai aten, yeah. im right. haha

aku korek2 rahsia lagi, bila kahwin ape bagai sume. so, confirm lah yg aten dah kahwin. congrats aten, wish u will live happily ever after with your husband and your son!

p/s: abang.. bila lagi nak kawin ni?! cepat lah. hoho.