FUUUUU!!

Assalamualaikummmm..

hi guys, i got story to write down here #OhMyEnglish

walin mesej siang tadi ia tanye,

"kau amik tak duit pendahuluan ptptn?" 
"haa? taktau tk perasan, kenape??"
"takyah amik dulu, sbb duit yuran tu kita bole bayar dulu.."
"upu online eh?"
"ha kau jawab tidak"

haa. lebih kurang cmtulah conversation kami, LEBIH KURANG. haa. then, tadi aku buat lah kemaskini borang upu online, sambil2 tu aku tengok balik course yang aku ambik, aku tukar sikit, sebab er, tahap keyakinan yang rendah. normal thing utk org mcm saya yg mmg tak yakin dgn diri sendiri. hehe. 

then, aku jenuh la memikir, course apa yang sesuai, aku search google every course yang aku nak apply tu. then, lepas keyakinan dah tinggi sikit *sikit je* aku pun tekan la SIMPAN. suddenly.. this happened on my form



*krik krik*

aku rasa macam nak campak netbuk satu malaysia yang aku dapat ni! *kalau ladtop ayah aku beli aku takkan campak*
then aku macam... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

namun apakan daya, kita hanya mampu bersabar, karang aku campak netbuk ni aku yang rugi, orang lain tak rugi TT 
nasib baik aku masih mampu berfikran waras *selalunya aku campak je, takpun cabut wayar, tutup suis* hohohoho
aku pun isi lah balik ape yang patut

Alhamdulillah. nothing happened, im not kebing anak kaya anymore from sarawak :D me from Ipoh okeee

p/s: guna lah mozilla utk paparan lebih baik dgn resolusi 1280x720 ke atas