hectic day with him!

assalamualaikumm ..

semalam one day berjalan dgn bigbig pergi sunway pyramid dgn bigbig sampai sakit2 kaki. tapi bukan selalu kan jalan2 cenggitu :P arrkk.. actually nak pergi masuk sunway lagoon tapi ada masalah teknikal yang menyebabkan kami tak jadi masuk. lagi pun takde org sgt dlm themepark. yang mandi tu pun maybe mat salleh or pelancong dalam hotel tu kot. mcm pelik pulak kalau kitorg je jerit2 takde org. hahaha.

before masuk sunway pyramid kami pergi lunch. serious lapar gila. tapi tak habis. biasalah beli banyak. tamak.
masuk je sunway pyramid pergi cari ice skating. di sebabkan kami tak pernah masuk kami tawaf satu mall -.- and finally kami jumpa! tengok diorg main mcm terer, rase macam taknak main sebab tak reti. rupa nya ramai lagi yg tak reti main :P so di situ kami tak peduli ape lagi. banyak kali jatuh sebab excited sgt. haha. kaki lebam :'O

after penat ber-ice skating we went to timesquare. ingat kan nak main kat dlm tu, again, takde org. biasalah hari kerja. sape je kan nk dtg. then kami pun tak jadi lah nak main. just jalan2 window shopping :P tapi i bought 2 baju bigbig bayar. nanti sayang bayar balik ye. then dah penat kaki nak patah bengkok tercabut pergi cari makan. lapaarrr.. especially me. lapar je skrg ni -..- lepastu ingat nak pergi lowyat tapi tak sempat. kami nak kena balik mlm tu jugak sebab nanti mama marah! 

haaaa.. habis makan pergi pudu. naik monorail dah mcm ikan sardin tin kecik. penuhh -.- tersepit aku tepi pintu tu. nasib baik pintu masih okay tak tercabut. kalau tak cina belakang aku tu aku tolak bagi luas sikit :O #lalalaa..