abg hasan help me please!

assalamualykum

yeayy, aina dah upload gmbar kat pintu masuk lostworld :P


hahaha tu je yg aku nk sgt diorg upload? ark

kay, btw tengah pening2 skit nii, tnye abg hasan pasal course law. dia suruh aku tengok kelayakan asasi KPTM dgn UiTM. aku pun cari2 laaa. and result SPM mesti 5A and above, semua subjek teras. haish, risau pulak aku :/

ade baca blog kakak ni pasal law, dia ckp seronok bila dah lame2.

"haaa ni lg satu soalan. boleehhhh (: kalau korang ambil Asasi Undang2, lepas tu nk sambung Degree in Masscom pun boleh jeeee. tapikan, serious saya ckp, kalau dh masuk Asasi Undang2 ni, korang mst fall in love dgn law (: Law ni menarik tau sbnrnyaaaa. mula2 pun saya tak minat sgt law ni, tp lama lamaaa, sukaaaa sgt. saya hrp sgt degree nnt dpt sambung law jgak. insyaAllah <3 b="b">

kate nye lah kan. huhu. kakak ni pun cantik, model kate nye, wuu.
btw still lg memerlukan opinion abg hasan sebab dia dah expert :)