im back :) ♥

assalamualaikum sumea :D

okay seriously rindu gela blog :/ emm SPM:'/
ah lg 2 subjek je nak habiskan kimia and biology, dem-.-
okay aku dah bukak balik blog sebab aku tengah bosan. bigbig ade hal manage kan kawan dia nk masuk UiTM Seri Iskandar esok. untunglah dapat masuk u ;P heish, i hope aku pn dapat masuk U sambung belaja :) amin! btw lapar ni malas nak amik mkanan.

haa esok nak pegi kenduri cikgu syahida, nak kawin dah dia, aku pn nak kawin :/ abg cepatlaa kita kawin ye. hohoho gatal -.- em spm pn tk lepas lagi. honestly 4 subjek tambahan kimia fizik addmth bio memang aku mcm blur, biology je pn paling tahan. haa malas daa nak bace bku kimia, for your information, i hate kimia so much <3 nbsp="nbsp" p="p">
esok baru ingat nak kua dgn bigbig, die ade haaa la plak. yela seminggu ni tk jumpe sbb aku malas nnt babah bisen, recently ni pn dia bisen, tp dia tk mara aku dia mngadu kat along -.- dia ckp suh along nasihatkan aku supaya jgn nak 'berkawan' awal sgt, and he wants me to be a DOCTOR! maiii..cop. btw babah nak dele jd doktor ke lawyer? haritu suh jd lawyer? haihhhh, besar betul cita2.

one more thing, aku rasa mcm wln dah tk berminat nak sembang ape2 hal dia dgn aku, pasal zam or whatever she never tell me about it :( terasa lah sikitttt..malas nak perbesarkan hal kocik jo cmnehhhaaa. ngntuk la nk tidur wlpn sebenarnya tk tido lg ;p