cikgu syahida's wedding

assalamualaikum 

cikgu syahida? she looks different just now with her wedding dress - -' but she always looks pretty ^^ 
suami cikgu mcm cina putih mata sepet. cikgu Tim she looks gorgeous with make up on her face, she is the bridesmaid of cikgu syahida. tak nampak pn cikgu asma tadi, kalau tak komfom meletop letop cantik nye ;P the prettiest teacher in our school. ops jgn jealous cikgu2 yg lain. huhu. 

sorry i hve no picture on cikgu syahida's wedding. sume kat Ainaa Shahira:) i went wf her and her boy. bigbig?:( mesti dia sedih bangat tak dapat ikot td. jgn risauu next week kita jumpa!! yeah! bila la aina nk masuk gmbar nii..huhu. walhal gmbar aku sikit jo -.- saje nak tunjuk gambar cikgu syahida khwin :) btw cikgu syahida cikgu fizik kitorg, dia tanya td exm fizik cemane? ark ark 

aku dah ngntuk gilo nii v.v sorry tak dpt nk study kot ptg ni. ngntuk nak text si bigbgi yg frustrated tk dpt ketemu harini. haha okay bye readers (─‿‿─)