heyyo ! watching moviee !!

assalamualaikum ! good morning , wah terang sungguh matahari hari ini , namun nasib baik nini dah tutp langsir, warna kuning2 lagi, dah mcm vintage pulak bilik tuu ^^ . bhahaha. . hampir 6 hari stay uma nini ni haa. yeahhh, bangun lambat(mcm biaselah) online, makan tido normal la kann . haish . next week dah start tusyen nihh aa. aiseh, tahun depan SPM. doa2kan lah saya menjadi seorang yang sangat rajin Aminnn! haih. risau nii.

berbalik kepada rumah nini, aktiviti ape yang kitorang lakukan pada waktu malam . ngaaa. main uno speed. huhu , tak suka game tu ! nini asek menang je! lepas tu tak main game, tengok moviee :D tengok hindustan mohabbatein, tengok movie melayu alamak toyol & sekali lagi, nur kasih coming soon petang ni atau malam krg, tgok time free lahh. then, english movie, shark night and indonesia movie, get married 3! yeaah, nini kan pandai men-download . ecehh :p
semalam chipmunk dah keluar kan? yeah, ingat nak suruh nini download citer tu jugak tapi maybe tak kua lg kot kan, awal sangat. haih
ngaaaa. lapar lah, dah la nak makan. taa