again?

assalamualaikum sekalian :) nga yep aku sangat bosan setelah dua minggu bercuti. hmmmph, tengokla background dah baru. hehe. malas dah nak cari di http://www.blogskins.com/. ghahaha. penat kalau nak edit .

last saturday, 1 Disember 2011, my firends, big2 and I went to cinema watching Ombak rindu. hee. memang full. terpaksa dudukberasingan, tetapi saya dengan big2 bersama :p

semalam Aina ajak teman, tapi sayang sekali tiket 2:30 pm dah habis even kitorang beli time tu jam 1:00 pm. haha. ade tempat untuk 2 orang depan belakang, tidak mahu lah.haish , for me cerita dia sedih la jugak, tapi aku tetap mengantuk.

mesti bloggers yang lain bosan asyik baca entry pasal Ombak Rindu. haha.