say it

assalamualaikum 

Tumblr_llgnyqpcs81qfqihxo1_500_large
ohyeah, mengantuk ni, skrg jam pukul 5:24 PM. selalunya time2 camni tengah layan masa tidur, tapi minggu ni memang tak berpeluang. asik online je, mane tak nye. haihhh..

Tumblr_lp8ln41ab71qazj2jo1_500_large
next week miinggu exam. oke, so minggu ni macam dah start lah baca buku ken, sebab taknak laa result kantoi final exam form 4 ni. ustazah cakap final exam ni tov for SPM. lebeh kurangla ustazah ckp cmtu. he. cemane ni, tiap kali bace buku je mula lah, mengantuk nyee, haih. setan lah ni, dok main2 kt mata aku nu haih. grr..

sabtu ni pulak program tingkatkan sahsiah kat sk pos, Simpang Pulai. oyeah, yalah, dah nak naik form 5 ni, so sumea jawatan kena bolot :P hehee. yaa. actually aku ade kerja yang perlu di bereskan nih. wah busy busyy . taa