click click !

assalamualaikum 

while i were blogging I remembered my friend's blog: farehah.
ya, dalam blog dia ada macam2 blog orang lain :P haha. so ape lagi click click lah, i found her blog: Adah. yes, seronok baca artikel dia (actually tak baca pun, tengok perenggan pertama dah faham) hee. tersentap bila ada artikel about aib aib masa kini (lebih kurang la tajuk entry dia).

yes, ape yang dia sembangkan betol, menyampah bila online FACEBOOK bila sikit2 "hoi!" "cilak*" etc -..- okeyh, some of my friends on FACEBOOK have been denied, sebab meluat dengan status, dgn status dah meluat belom tengok muke lagi, comel tapi.... okeh, stop it. tak nak cakap banyak pasal ni sebab dah jemu, bosan dan tak seronok langsung. baik heart2 kat we♥it je. banyak gambar lawa-lawa. lebih kurang macam tumblr je pun, nak tau just click on it. lalalalalaaa ♪♫

Face-a-book-99516-320-320_large