guess what ?

assalamualaikum 


yeah cuti seminggu :D 
         Deepavali 


so kami bersuka menghabiskan cuti


yeah, last saturday. pergi Taman Polo. buat ape jeee...jogging ! huhu. actually tk jogging pun pusing2 je, pastu main buaiyan senam2 skitt main pijak2 batu :D hee . kitorg pergi 3 org jee, shahril ayong and I . huuu














huhu, aku malas nak rotate :P
ngaaaaaa....lepas exercise pergi makan, mcm sia2 je exercise :D haha. 
lepas tu pergi library , nak sejukkan badan :D



.
.
.
:

ho ho horey :D
harini keluar lagi, guess pergi mane? JJ lah , mane lagi -.-"
hee. buatpe je, makan lah lapa . semata2? heee
tapi before balik.. pulak, motor buat hal. teka lah. ape dia? heee.
kunci motor hilang

huyo. oke rileks je, sebab taknak fikirkan masa depan yang akan berlaku if my daddy know about this :P
hahaa. namun namun , Alhamdulillah. kunci motor ade kat kaunter pertanyaan tu . fuuhh! kakak tu cakap ..
"kunci ni tertinggal kat motor..blabla"
oke thanks kakak kaunter cantik ♥

*kalau lah boleh :P