setiap yang bernyawa pasti akan mati

assalamualaikum

my grandfather.. lepas dua tahun arwah nenek pergi, 22 Ramadhan atuk pun sudah pulang ke rahmatullah. 5 hari atuk masuk hospital sebab since 1st Ramadhan atuk mcm dah tak larat. atuk tak lalu makan, selalu sesak nafas. khamis minggu lepas atuk bagi tau yang dia nak masuk hospital sebab dia mmg  dah tk tahan so dia perlukan rawatan. masuk hospital doktor cucuk ubat macam2 so mcm better sikit. tapi second day aku pergi lawat atuk kt hospital tk sihat mcm selalu, nampak lemah je. dua hari lepas tu my daddy ckp pagi tu atuk sesak nafas lagi, tengah hari tu doktor masukkan tiub panjang sampai dalam paru2 atuk dengan ubat tidur, since doktor bagi ubat tu atuk terus tak sedar, atuk mcm dalam keadaan koma. tapi cara atuk bernafas memang sesak lah. sedih aku tengok sebab selalunya atuk tak mcm tu. family semua turun ipoh tengok keadaan atuk, semua risau tgok atuk cmtu. hari isnin tu lepas bukak puasa waktu isyak abg muiz, my cousin panggil my dad dan bagi tau atuk dah takde. tersentap aku dgn along dlm bilik. tak sangka atuk akan pergi sebab before ni pon atuk pernah masuk hospital tapi tak sangka kali ni atuk akn pergi jugak. semoga atuk akan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman .Amin Al-Fatihah

cikgu Norihan.. cikgu ni mmg baik, sampai budak2 yang kurang ajar mmg langsung tk reti maksud hormat guru. cikgu ni tak pernah tinggikan suara kat sesapa. oneday ayong bagitau aku yg dia kena TB. terkejut jugaklah yg cikgu ni kena sakit TB. tapi tktau pulak sebab tadi syakai bgtau yg dia kena sakit  paru2. Harini 24 Ramadhan cikgu jugak sudah pulang ke Rahmatullah. semoga roh nya di cucuri rahmat. Al-Fatihah