whatever


assalamualaikum :)

ngahah, nak bercerita, sape mau tau bukak mata besar2 O.O 
huhu. lama tk bebel kt sini, alasannya malas nk on  laptop 

yah, lepas exam komfem result dah dpat, tapi tapi I malas nak bgtau korang result I berapa sebab huh --' mcm tk bace buku. 

so far, semua masih lagi lulus tak ada yg fail lagi. nge, alhamdulillah :D 
huhu. 

dah habis exam ni pon ade masalah lagi,malass, korang tau kan malas, malas nk study malas nk buat homework malas nk ke sekolah malas bangun pagi! lebih2 lagi baru lepas cuti dua minggu ni ! asal masuk kelas je mula lah syaitan syaitan ban**** duduk atas mata kuh ! grrr.

korang mesti pelik dgn gambar isaac newton di atas :D nak bgtau sikit pasal fizik ;p
YoYoCiCi -  dumb bells
khamis yg lalu, waktu fizik! pergh! memang bedtime :D cikgu bertungkus lumus berusaha mengasah otak kami namun! saya walin dan angkatan2 tidur yg lain melelapkan mata. huhu. tidur tanpa cover, hek, nasib baik cikgu tu masih muda cantik pretty lala.haha. mmg sejam waktu fizik sejam tidur, dah habis waktu fizik terus pulang, mcm hape je masuk kelas fizik tidur! ape daaa. hehee. im sorry la teacher. dah ngantuk sgt doh. heee. rase bersalah plak hehe. nanti kami berusaha lagi! chaiyokk! 

 YoYoCiCi -  dumb bells
entry habis HAHA