inianwarhadi

assalamualaikum 

hah , update blog pula ler lepas penat aku stalk mcm2 web.
gilo lah ade yg best ade yg aah normal ade yg grr bosan LOR
blog mcm2 tuan aku tengok ade yg kacak ade yg ah damn cute ade yg ahh normal ;p
facebook lagi la berbagai orang ini org ituu bekas teman lelaki bekas tupperware bekas air shawl harry potter etc
huh and lagi satu web teeet dirahsiakan sebab hal hal tertentu , haaa. bukan web yg tuuuuuuut ok. web nii err rahsia lah!
hah! ade lg satu tumblr, alaa. lupe laa. aku suka tengok quotes photography blabla tapi dah malas mata dah berat esok sekolah lg fuuh

haa. disebabkan aku stalk web tet ni tadi baru aku perasan yg anwar hadi you know anwar hadi itu kacak >.< 
gila tk sangka aku ckp cmni kalau jia tau la ni confirm jealous 
hahaa maafla ye kawan aku terperasan je tadi tapi takde niat pun nak tackle or whatever just nak bgtau yg dia nampak kacak 

ok masa dah tamat gtg now penat 

*pic ni la yg aku baru perasan; he looks gorgeous -.-