natural beauty :)

i was tag by mottymot.  hua hua utk meng-join contest ini. ape lagi, join jela! haha. contest ini bukan dari mottymot, tapi dari abg stalker. dah lama tak meyemak dalam list contest-contest nii. so, ape salahnye sekali sekala menyemak dan merunsingkan para juri. cewahhaha. ha, klau aku masok mst pening kan? sebab gambar mne yg patot disqualified. hua hua. dahle, tkyah la borak sorang2, bukan ade org nak bace pon. huh!

ok, berbalik kpd aim kita update blog ni ialah join contest natural beauty. kalau nak tahu dgn lebih lanjut layari http://coretanakhir.blogspot.com 

so taknak bazir masa aku nak tampal picture ini:
this picture when i was sixteen on february 2011 

ok. picture dah tampal. done! adios. wish me luck kawan :)

sebelum aku edit blog kali yeng ketiga(sbb lupa tag org) aku tag kamuorang :