hari raya aidiladha

assalamualaikum semua :)

okay memandangkan hari raya aidiladha menjelma kami pelajar pelajar diberi cuti! of course cutiii mane boleh tak cuti kan. uhuh. tapi cuti mcm tak best sebab tak lama dan lepas cuti exam ! haa sedih TT cuti ni kena study *study ke aku* . tak puas, imagine semua org cuti kita kena study gigih sebab nak exam. ceittt

tapi exam one week je, lepas exam cuti sem! 3 minggu -.- tu pun ade MUET afta cuti ni.
MUET writingg, ohhmaii, what im going to write -..- dah lama tak tulis essay ni, aku pun dah tak kreatif. lolololololololololoololoolol

k i dont want to post my post to long, because i dont have idea to type anything. lalalalalalalallaa..