everydayy pftttttt :)

assalamualaikummmm...

hurgh, tak suka gambar edit mata bulat, what the fish, annoying lah.
okay but tu bukan hal aku nak sembang, bole pegi jalan lah muka edit -..-'

today aku melepak chill je dgn ayong, lepas main masak2 makan tunggu hujan berhenti merepek dgn ayong dlm bilik baling2 bantal bsuk, muahaha. okay today such a bore. not just today, everyday, what the fppttt. hiking tak jadi, cikgu pulak injured :( memang boring cuti ni lepas plkn. im doing nothing at home. online and watching tv. aku rasa dah nak muntah dah tgok dua benda ni. nak kerja babah tak bagi. ha so sad :( duit pun tak masyuk ni, nak keluar dgn ayong pulak bosan asyik pusing ipoh je ==' tak tengok wayang makan laksa kat polo. what deeeegheeeeee...

ha, rindu saat2 merepek dgn eycha izzah frah kasha banu ira zue dll kat kem :'O