my House

assalamualaykum

rumah dah bersih skrg, sedikit. yeahh..today I cleaned my house!! sebab esok or lusa my aunty uncle cousinssss sume nk dtg ruma sebab ada kenduri tahlil. yelah ruma nii kan ruma arwah atuk dgn nenek so sini lah tempat kitorg gathering.

kalau tak harini aku nak bising kat adik aku bangun lambat, tup tup tengok dia pagi2 dah hilang. baguslah takda lah buat aku naik angin je pepagi. hohho. sapu vacum mop sume aku buat, yelah sengsorg je kat ruma ni -.- tapi ruma depan je mop ruma belakang tak mop pun sebab byk barang, ruma depan ni dah kosong empty and cuma ada katil and beberapa meja. bilik2 kat atas sure lahh tak sentuh langsung dah macam ruma penunggu istana dah syakila cakap. krik krik. sikit lah. ruma nii dah kosong sebab we are going to build a new house. ruma ni dah diserang anai2! biasalah ruma dah lama, pastu bhg ats kayu pulak tu. ruma ni dah lama since my dad kecik. haaa guess my dad skrg 40++ huu~

tapi kitorg tak payah pindah. sebab kitorg ada ruma kat blkg, wee~ rumah arwah atuk. lepas ruma depan ni dah runtuh sure berhimpit2 lagi lah kitorg kat ruma blkg, nge. normal thing i guess. lagipun duduk dgn famly, kisah apa pun kalau berhimpit kann....


haa tu ha P.Ramlee. ehh bukan itu bapak nya gue. hehehe kan dah lame kan..loloololololololloloo