after SPM lifestyle ark

assalamualaikum

PLKN! guess what i feel now?! haa sedikit berat hati nak pergi sebab bila difikirkan balik aku tk reti nak cari kawan baru. haa T^T okay calm down. jia pn dpt plkn tp kt gopeng -.-' aku dekat chenderiang ape bnde tah, kt tapah. walin ayong wan sume pggln sterusnyaa. kenapa laa yeee. haihhh

forget about the PLKN. continue dgn lostworld. haha kayy walin aina aku kila plan nak g lostworld after kenduri kakak walinn nanti! in Shaa Allah :) well kitorg jarang hang out mcm niii  actually, hee sllu peg jj je, buhsan betuil laa kan. okay peg lostworld idea si aina tuhhaaa suke la tu. ngee. btw we all nak half price masuk nnt, walin pn duk survey2 cemane nak dptkn half price. mama ckp pulak klo student boleh la dpt half price. but how? cecuti cenggini? nak pakai uniform sekolah ke? ark weirdo :P

at last, walin pulak bgtau yg kakak dia cakap boleh dpt half price dgn hanya mengklik pada page facebook lostworld of tambun! tapi kena beli online puler =.= oleh itu saya meminta tolong pada bigbig utk membeli online namun di manakah dia?! tak reply msg lg nehha. tengah ride motor ler tu kot. kena beli tiket before 30 NOVEMBER! esok 29 NOV -.- okay mmg kne rushing nk dpt kan half price semata2. eh perlu okey :P btw i hope ticket tu masih available!

ticket price: harga sebenar RM 45.00
RM38.25 (Adult)
RM32.30 (Child) (12 years old and below)
RM32.30 (Senior Citizen) (55 years old and above)


kay tk byk beza pun harga ia, tp em okay la okay laaaaaa kan


Ticket inclusive of:
Access to Lost World Amusement Park, Lost World Water Park, Lost World Tiger Valley, Lost World Petting Zoo, Lost World Tin Mining and Lost World Hot Springs & Spa

PLKN