hot & cold

assalamualaikum ! raya habis dah !

hee. okay today im going to join a contest by her:AM
huhu, syakila asked me to join it. ngehh3.
uda udah, tk larat speaking, tk terer punnnggg :D



yalah, kalau korang nak tahu aku tak pernah pun join blog comel, cute, kacak, kemas, bla.blaa.. sbb tahu, blog aku memang tkde can :P haha. oke for the first time join contest blog hot & cool nii :) wah, cube nasib nii, pengurus contest ni cakap kalau nk mng bodek2 lah, hee.seriously tk pandai nk bodek, malu lah nk bodek. btw, blog saya putih suci seperti anda. ewah 

korang yg aku nk paksa join :

baii :)